Ankh hanger / stenen - groot - Zilver 925


Ankh hanger / stenen - groot - Zilver 925

Productnr.: 050A

Niet op voorraad
Levertijd is ongeveer 2 á 3 weken.

269,00 €

 

Prijs incl. BTW, 
excl
.Verzendkosten

 Afmeting 33 x 23 mm (incl. hangeroog 40 x 23 mm).
Steenmaat 3 mm.

Kijk onderaan de pagina voor een passende ketting.
 

Prijs is berekend met een Bergkristal in het midden.
(Vraag een prijsopgave voor diamant).

Van oudsher bestaat er ook een Ankh waarin tien verschillende edelstenen zijn verwerkt. Iedere steen vertegenwoordigt een bepaald ontwikkelings-gebied van de mens. Hier een korte opsomming van deze tien edelstenen met hun werkingssfeer:
1. De onderste steen is de Rode Jaspis. De steen van de onbaatzuchtigheid en de beschermende moederlijke kracht. Ontvangt de aardekracht en transformeert deze in een hogere levensenergie.
2. De tweede steen van onderen is de oranje-achtige Carneool. Deze gebruikt de levensenergie om saamhorigheidsgevoel met familie, relaties, enz. te bewerkstelligen. 3. De derde steen is de Diamant in het centrum van de Ankh. De Diamant is de hoogste en volmaaktste uitdrukking van het zuivere witte, universele licht. Symbool van de waarheid en de liefde. Een goede vervanger voor diamant is de Bergkristal. Deze weerspiegelt de mens op zoek naar verlichting. Zijn kristalgroei verwijst o.a. naar het opwaarts groeien naar het licht en het streven naar helderheid en zuiverheid.
4. Rechts naast het midden bevindt zich de vierde steen, de Topaas. Deze heeft invloed op het hogere denken en geeft kracht aan de ziel. Geeft concentratievermogen en creativiteit.
5. Links naast het midden bevindt zich de vijfde steen: de Smaragd. Deze groene edelsteen vertegenwoordigt de planeetkrachten van Venus, zoals liefde, genegenheid, harmonie, vrede en overeenstemming. Helpt bij de ontwikkeling en groei naar volwassenheid.
6. Rechtsonder in de lus bevindt zich de zesde steen: de Robijn. Deze vertegenwoordigt de planeetkrachten van Mars: energie, initiatief, actie. De robijn zet oerenergie om in daadkracht, geeft doortastendheid en leiderschap. Hij wordt ook wel de koningssteen genoemd. Iemand die zich echter van 'koningschap' bewust is, weet dat hij de dienaar van het volk is.
7. Links onder in de lus van de Ankh bevindt zich de zevende steen: de Saffier. Deze zorgt voor toewijding aan een hoog ideaal. Geeft blijheid en medeleven, verdrijft melancholie en helpt bij de ontwikkeling van de intuïtie.
8. Rechts in het midden van de lus de achtste steen: Onyx. Ver-tegenwoordigt Saturnuskrachten en bevordert volharding, diepe gedachten en deemoed. Helpt ons beter te luisteren, ook naar onze innerlijke stem.
9. Links in het midden van de lus de negende steen: Turkoois. Deze hemelsblauwe steen schenkt toewijding en trouw. Door zijn aarde-gebondenheid heeft de Turkoois betrekking op het wereldse werk dat wij verrichten, maar wel gezien vanuit een hoger standpunt. Door zijn grote absorptievermogen neutraliseert hij negatieve trillingen. Eigenschappen als menslievendheid en wilskracht wijzen op Uranus-invloeden.
10. Boven in de lus bevindt zich als tiende steen de Amethist. Deze inspireert tot meditatie en inkeer. Deze regelt de wisselwerking tussen ontvangende kosmische energie en gevende levensenergie. De Amethist reinigt de geest en werkt aan de onthechting en het loslaten van alles wat ik-gericht is.

Accessoires

Product Opmerking Status Prijs
Gourmette Ketting - zilver Gourmette Ketting - zilver
Jasseron Ketting - zilver Jasseron Ketting - zilver
Omega ketting - zilver Omega ketting - zilver
Rubber Collier Rubber Collier
Accessoiregegevens weergeven

Wij bevelen ook het volgende aan:

Ankh hanger - goud
69,00 € *
*
Prijzen incl. BTW, excl. Verzendkosten

Blader ook door deze categorieën: Ankh hangers, Egyptische hangers