Besteld voor 16.00 uur, dezelfde werkdag verzonden! Verzendkosten vanaf € 2,95 iDEAL - Paypal - Creditcards - etc. gratis zilverpoetsdoek!

Klant ervaringen

Lees hier de ervaringen van onze klanten!

Hieronder staan honderden complimenten die wij gekregen hebben van klanten, vanaf 2013. 
Wij zijn november 2016 overgestapt naar het reviewsysteem van de Feedback company en Webwinkelkeur.


10-Nov-16 13:01

Hallo Bart,

Ik heb net de Herdenkings hanger in goede orde ontvangen en ben er erg blij mee! Hij is prachtig!
Heb op zich wel interesse in de foto's die je gemaakt hebt van de plaatsing van het as.
Dus fijn als ik ze mag ontvangen!
Nogmaals bedankt voor het mooie aandenken aan mijn moeder.

Groetjes Claudia.


03-Nov-16 18:59

Beste Bart,
vandaag heb ik mijn prachtige Caduceus hanger en de gourmette ketting opgehaald.
Ik ben er heel blij mee en heb deze gelijk omgedaan.
En alles zo keurig ingepakt.
Wat een fijne manier van doen.

Groetjes Yona


03-Nov-16 17:31

Dag Bart,

Ik had de Chalice Well hanger besteld en hij is binnen, ziet er erg mooi uit!
Ben ook superblij met de zilverpoetsdoek die er bij zit!!!

Bedankt, groetjes, Pim


02-Nov-16 21:58

Heel erg bedankt voor de levering ....het is super mooi ...
bedankt voor de goede zorgen x Nancy


02-Nov-16 20:59

Beste meneer Rensen,

Inmiddels heb ik de hanger aan mijn vriend gegeven. Hij is er enorm blij mee!
We vinden de hanger echt prachtig! De hanger is nog mooier dan dat ik had durven hopen!
Enorm bedankt, echt geweldig!
Naast dat de hanger heel erg mooi is geworden, wil ik ook benadrukken dat ik de snelle communicatie en goede service als heel prettig heb ervaren.
Het gaf mij direct vertrouwen. Nogmaals bedankt!

Met vriendelijke groet, Marjolein


27-Oct-16 15:32

Beste Bart,

Complimenten voor de verzorging en verzending van het sieraad voor mijn dochter.
Het was uitstekend verpakt en de levensboom met ketting ziet er prachtig uit.
Daar kan ik mee voor de dag komen.

In het verleden wel andere ervaringen gehad.

Met vriendelijke groet, Jan


27-Oct-16 15:32

Beste Bart,

Complimenten voor de verzorging en verzending van het sieraad voor mijn dochter.
Het was uitstekend verpakt en de levensboom met ketting ziet er prachtig uit.
Daar kan ik mee voor de dag komen.

In het verleden wel andere ervaringen gehad.

Met vriendelijke groet, Jan


18-Oct-16 16:14

Hallo.
Vol spanning op mijn hanger zitten wachten. Zelf werk ik reeds 40 jaar bij een juwelier.
En ondanks dat ik zo lang in het vak zit, wacht ik als een klein kind op de post.
Ben er heel blij mee , vind het een hele bijzondere hanger.
Kado van mijn man!

Vriendelijke groeten van Tineke


10-Oct-16 10:38

Hoi Bart,

Prachtige hanger, veel dank!

Hartelijke groet, Taco


29-Sep-16 22:24

Hello!
Just received my package and I am completely in awe!
The heartagram pendant is exactly what I wanted and what I had been searching for.
It needed to be small and made of silver and that's how I found you and your website.
The chain length I ordered might be a tad small for me but I will wear it a few days and order a longer one if this one does not work for me.
So happy I found your site. I could not find a small heartagram pendant of good quality and of this size ANYWHERE.
Thank you so much. Martin :)


22-Sep-16 16:49

Goedemiddag,
Ik heb de hanger ontvangen. Hij is prachtig!!
Hartelijk dank voor uw bemoeienis.

Vriendelijke groet, is@bel


21-Sep-16 20:31

Hallo Bart,

Bedankt voor de snelle bezorging!!! De ketting en armband zien er erg mooi uit.
De bedel is zo goed, ik ben er erg blij mee - het is een aandenken aan mijn moeder.

Hartelijke groet en succes verder,
Mirjam


21-Sep-16 14:19

Aan Bart,

Heel leuk, de groeten achter op het visitekaartje!
Ik geloof, ik heb mijn bestelling nog nooit zo vlug binnen gehad, super!
Met vriendelijke groet,

Babette
 

19-Sep-16 19:04

Beste meneer Bart,

Heel attent zoals u me op de hoogte hield!
De hanger ‘open handen/ loslaten’ heb ik goed ontvangen,
vind ik mooi en staat mooi. Hartelijk dank!

Met vriendelijke groet, Tineke


15-Sep-16 18:31

Vanmiddag binnen gekregen:
Symbool van het westers Soefisme, aan een prachtige ketting !!
Ik ben er zeer blij mee.Hartelijk dank!!

Vriendelijke groeten, Dorine

25-Aug-16 11:04

Beste Bart,

Heel hartelijk dank voor het prachtige medaillon met de gravering! We zijn er erg blij mee en super fijn dat het zo snel voor elkaar was
Groeten Caroline


23-Aug-16 21:23

Hallo Bart.

Ik heb de gouden hanger met bergkristal bol ontvangen hoor, heel mooi. Dank hier voor.
Groet Aissatoe


19-Aug-16 15:15

Hallo Bart,
Dankjewel voor de hele snelle service en… de prachtige Gordiaanse Knoophanger!
Sowieso maak je hele mooie sieraden, dus zeker tot een volgende keer :-)
Groetjes, Iris


19-Aug-16 14:14

Hallo Bart,
We hebben het pakketje ontvangen.

Het engeltje en kettinkje zien er prachtig uit....
Hartelijk bedankt.

Ons kleinkind zal hier erg blij mee zijn.
Vriendelijke groet, Annelies



18-Aug-16 21:10

Aan Bart Rensen,

Vanmiddag heb ik de twee door mij bestelde hangers ontvangen.
Ik vind ze beide erg mooi !
Hartelijk dank,
Vriendelijke groet van Gaby


18-Aug-16 13:12

Hallo Bart,
De Ring in goede orde ontvangen.
Past perfect en ziet er schitterend uit!
Dank..
Janny


17-Aug-16 19:53

Beste Bart,
Het pakketje is gister gearriveerd en het gegraveerde medaillon ziet er prachtig uit!
Veel dank.
Hartelijke groet, Karin


14-Aug-16 20:41

Hallo Bart,

Dank je wel voor de prachtige zilveren engelenvleugels. Mijn vriend heeft nu ook een mooi symbool besteld en hopelijk komt het begin september binnen. zou super zijn. dank.
Liefs Loes


14-Aug-16 13:17

Hallo Bart,
Hartelijk dank voor de twee prachtige vrouwenhangers met ketting. Mijn zus is er erg blij mee en uiteraard ik ook. Bedankt voor de geweldige service en snelheid van verzenden. Wellicht tot een volgende keer.
Alice


09-Aug-16 20:20

Hallo Bart,

We hebben de bestelling ruim op tijd ontvangen.
Het is een prachtige hanger! Het cadeau viel erg goed in de smaak. :-)
Fijne avond.
Groeten, Sanne


02-Aug-16 19:27

Hartelijk dank voor het keurig verzenden van de prachtige zeemeeuwhanger en het aanpassen van de gevraagde kettinglengte.
Ik ben er zeer tevreden over en erg blij mee!
Monique




26-Jul-16 20:52

Hallo Bart,

Vandaag hebben wij in prima staat onze artikelen ontvangen en ze zien er bijzonder mooi uit. Heel fijn ook dat ze zo snel geleverd zijn ondanks de vakantieperiode.
Bedankt en wie weet tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet, Larry


12-Jul-16 20:44

Beste meneer Rensen,

Ik wil u heel erg bedanken voor de bestelling! Het is een erg mooie ketting, en alles is goed gegaan qua bezorging.
Heel erg bedankt!

Met vriendelijke groet, Marco


11-Jul-16 16:29

Beste Bart Rensen.

Eind juni heb ik voor mijn moeder een levensboom met ketting bij u besteld, via uw website. Deze is in goede orde ontvangen per post, maar nog beter ontvangen bij mijn moeder.
In werkelijkheid is hij eigenlijk ook nog mooier dan op de foto op uw website.
Afgelopen zaterdag had mijn moeder hem om. Ze heeft er wel een kortere ketting bij gekocht bij een juwelier, Paul van Zeeland te Velp GLD.
Reden is dat ze de lange wil gebruiken over kleding en de kortere op de blote huid.
Hij staat haar prachtig, ze krijgt veel complimenten, ook van de juwelier in Velp. Het medaillon is daar door alle handen van het personeel gegaan, om te bewonderen.
Dit wilde ik u toch even laten weten. Respect voor uw werk!!!

Met groet, Natalja


07-Jul-16 19:50

Bart,

Heb het pakje binnen hoor!
Ziet er super mooi uit.
Nog even wachten voordat we m kunnen geven!
Dinsdag heeft ze d'r diploma uitreiking.

Groet, Katinka


01-Jul-16 17:44

Beste Bart,

Wat een prachtig medaillon! Ik ben er heel blij mee. Ook de gravure is precies zoals verwacht. Heel hartelijk dank!

Vriendelijke groet, Anita


29-Jun-16 13:55

Goedemiddag Bart,

Ben heel blij met de hanger. En inderdaad super goed gelukt.
En wat ik zo mooi er aan vind, dat het „echt handwerk” is.
Maar goed, dat ik ben gaan googelen en jou heb gevonden tussen alle afbeeldingen met ashangers.
Nu ben ik overgegaan van de Yin Yang naar de gouden lotusbloem. De betekenis hiervan vind ik toch mooier.

Het formaat en de blaadjes met zilveren hartje zijn ook precies mijn smaak.
Dus nu ga ik dragen een met de handgemaakte en ontworpen hanger van Bart Rensen.

De foto’s die je gemaakt hebt zijn top! Ook hier ben ik enorm blij mee.
Wat een klus nog om het knopje te vullen met as en dan dicht te solderen en daarna het hangertje weer mooi glimmend te maken.
Zo zie je maar weer „ieder zijn vak”. Toch beter dan lijm.

Met deze hanger heb je mij heel gelukkig gemaakt. En misschien, al ben ik niet zo’n sieraden mens, laat ik nog eens wat door je maken.
Maar ik zal je zeker aanbevelen bij anderen als ze vragen waar de ashanger vandaan komt.

Hartelijke groeten van Carry


27-Jun-16 16:45

Hallo Bart,
Een late reactie op de levensboomhanger die ik van mijn man gekregen heb,ik ben er erg blij mee,vind hem supermooi.
Wat mij betreft had ie wel wat minder mogen glimmen maar dat zal in de loop van de tijd wel minder worden.
Ik heb hem nu bijna 4 weken om en ben er al aan gehecht,hij past ook bij de ring die ik in 2001 in Ierland gekocht heb.
Succes met het maken en bedenken van mooie sieraden
Groeten van Isabelle


23-Jun-16 20:41

Goedenavond Bart,

Vandaag heb ik het sieraad ontvangen.
We zijn er super blij mee. Bedankt voor uw hulp.

Groet, Marjolijn


13-Jun-16 13:05

Thank you. Fast, efficient service and beautiful product.

Susan K, England


12-Jun-16 13:59

Beste Bart,
Pakketje ontvangen! Dit kettinkje staat heel erg mooi met de hanger!

Gr Ellen


02-Jun-16 13:28

Beste Bart

Ik heb het zeer prachtig juweel (bergkristal bolhanger) zeer goed ontvangen.  Ik ben zeer verheugd ,blij en dankbaar.
Waarvoor mijn hartelijke dank.
Lieve groet, Suzanna


31-May-16 19:20

Beste meneer Rensen

Wij hebben de zilveren hanger in goede orde ontvangen. Hij ziet er prachtig uit !
Hoop dat diegene waarvoor de hanger bestemd is er blij mee is !
Met dank, vriendelijke groet...en misschien weer tot een volgende keer !

Mick, Breda


29-May-16 19:33

Gekocht als verjaardagscadeau voor mijn moeder, wat een kwaliteit! Echt geweldig, op vrijdag besteld en zaterdag al in huis.
Er wordt ook goed meegedacht als een lettertype niet past! Super.
Ik heb voor de tibetaanse knoop gekozen en heb er echt geen spijt van.
Ps: echt super bedankt voor de snelle levering en service.

Mvg, Danielle


26-May-16 09:18

Beste Bart,

Nog bedankt voor het prachtige hangertje. Gelukkig kwam hij de volgende dag al binnen.
Mijn collega (die wel een beschermengeltje kon gebruiken) vond hem heel mooi.
Hartelijke groeten, Marleen


15-May-16 07:25

Beste Bart,

Ik heb de hanger ontvangen. Ik vind hem prachtig! Bedankt!
Met vriendelijke groet,

Maaike


12-May-16 21:20

Beste Bart Rensen,

Ik wilde zeggen dat ik de bestelde hanger, een zilveren levensboom in goede orde heb ontvangen. Gisteren besteld, vandaag al binnen, supersnel, en de hanger is zelfs nog mooier dan op de afbeelding. Zeer sierlijk en verfijnd, ik ben er heel erg blij mee!
Dank voor je geweldige winkel, ik heb al vaker prachtige dingen bij je besteld (de eerste keer meer dan twintig jaar terug) en dat zal ik blijven doen. Grote klasse.

hartelijke groet, Yvonne


14-04-2016

Hallo Bart,

Ik heb mijn zilveren "Levensboom" hangertje ontvangen. Hij is ontzettend mooi.
Hartelijk dank voor de nette en snelle service!

R.K.


14-Apr-16 16:09

Vandaag al ontvangen, bedankt voor de snelle afhandeling

Wim



05-Apr-16 18:56

Beste Bart ,

Vandaag 5 April mijn tumi hanger en ketting ontvangen .
Ik ben er zeer tevreden mee en ook de manier waarop het geleverd is , netjes in gepakt met zilver doekje. Echt fantastisch.

Met vriendelijke groet, Martina



30-Mar-16 18:56

Beste heer Rensen,

Ik heb de turkooise hanger vandaag ontvangen. Ik vind hem prachtig en exact zoals op de site! Bedankt voor de snelle service.
Hartelijke groeten,  Claudia


22-03-2016

Beste,

Ik heb mijn hangertje goed ontvangen en vind hem super mooi. 
Mijn kettingetje zelf mocht iets korter geweest zijn:) dus zal eens kijken om een korter te bestellen. 
Vriendelijke groeten
Inge, Belgie



21-02-2016

Beste Bart Rensen,
Hiermee de bevestiging dat mijn bestelling, gouden ANKH hanger, in goede orde is ontvangen en geheel aan mijn verwachtingen voldoet.
Met plezier zal ik het kleinood dragen.

Met vriendelijke groet,  Angeline



20-02-2016

Beste Bart,
Heb inmiddels de ketting voor mijn dochter met de flower of life ontvangen. ( dank voor de snelle afhandeling) Zij is er erg blij mee en is van mening, dat zij deze hanger niet meer af wil doen. Ze heeft vol belangstelling het boekje met symbool-sieraden, wat ik bij mijn vorige bestelling van mijn zilveren pendel heb meegekregen, met belangstelling doorgenomen. Zou dus zeggen, tot een volgend keer maar weer. Een mooi weekend gewenst vanuit Rijswijk.
Vriendelijke groet Irmgard



11-02-2016

De hanger in de vorm van een jakobsschelp ziet er heel mooi uit, heel fijntjes. En met de groeten van Bart in een keurig doosje, veel dank Bart!
Saskia
 


05-02-2016 

Vandaag is mijn prachtige ring (zilveren ring met topaas) bezorgd. Ging helemaal goed met maat opnemen, je krijgt een ringen-maatbos thuis gestuurd, zodat je nauwkeurig de goede maat kunt uitzoeken. Levering prachtig op tijd en ik ben hartstikke blij met mijn mooie ring!



05-02-2016 

Het pakket is goed aan gekomen...en de merkaba is prachtig...dankjewel !

met vriendelijke groeten,
Stephanie

04-02-2016

Vandaag mijn juweeltje aangekregen, gisteren een bericht van verzending vandaag thuis bezorgd, super blij ben ik ermee, heel mooi afgewerkt, heel goede service gekregen. Je gaat me zeker nog terug zien. Een aanrader voor iedereen ! Voor de twijfelaars gewoon bestellen en je er gelukkig bij voelen zoals ik. Bedankt Bart,,,,,, 't zijn de kleine dingen.......
Carina - België


19-01-2016 17:25 

Vandaag de gouden triskel hanger cadeau gekregen. Ik was aangenaam verrast hoe mooi hij is.
Ook was het goed verpakt en heel leuk dat er een symbolen boekje, een poetsdoekje en dat er een kaartje met een persoonlijke groet bij zit.
Vriendelijke groeten, Anita van Jole.


09-01-2016 17:51

Blij met de goede service! Er ontbrak iets aan mijn bestelling en dat is onmiddellijk opgelost. Buiten de mooie kwaliteit van de spullen is dat gewoon prettig om te ervaren. Ik blijf een trouwe klant. Overigens ook fijn dat voor de 'kleinere' aankopen de service net zo geweldig is als voor grotere.
Luuk Kleiker


24-12-2015 21:34
Goeie kerstavond Bart!
Als ik tevreden ben, mag iedereen het weten !
Ik draag mijn levensbloem met veel genoegen !

Ook voor u fijne feestdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar !
Groetjes, Leen


24-12-2015 21:34
Goede middag Bart,
Vandaag kwam de levensboom per post.
Voor ons fijn dat het cadeau nog voor de Kerst kwam.
We vinden het allebei een prachtig sieraad.
Dank je wel dat je zulke mooie dingen maakt.
Fijne feestdagen en een gelukkig 2016,
Met vriendelijke groet, Wim


22-12-2015 21:34

Bedankt voor de zeer snelle levering. 
Ben erg tevreden over het sieraad. Het symboolsieraad handje van fatima is zo mooi in zijn styling - eenvoud - gewoon prachtig. Zal het veel dragen.
Marianne 


18-12-2015 21:34

Beste Bart,
Dank je wel.  De afnemende Maan hanger is in 1 woord: magisch!
Ben er erg blij mee.
Brightest Joel Blessings,   Edith 


16-12-2015 21:34

Vandaag de Engel / lemniscaat hanger ontvangen. Pracht exemplaartje. De combi goud (verguld) met zilver is erg mooi. Dank. Ook voor de snelle levering. Wederom zeer tevreden dus over mijn aankoop.

Vr Groet, Gerdina Kleiker


13-12-2015 18:55

Mooi uitgewerkte hanger van een lotus. Netjes en snel verzonden. 

Een mooi kado voor mezelf! Heel tevreden!
Janet 


10-12-2015 17:13

Beste Bart Rensen, 

we zijn onder de indruk van het geleverde sierraad, mooi gemaakt en goed afgewerkt, geen massawerk. We komen graag weer terug!


06-12-2015 15:1

Fantastische service! De bestelde hanger met ketting snel ontvangen, helaas doosje beschadigd door post nl! Gelijk gebeld met Bart Rensen voor een oplossing van dit probleem. De volgende dag had ik een nieuw doosje in huis ! Gratis! Heel erg bedankt hier voor!



04-12-2015 22:23

We hebben de hanger met het 'stier' symbool ontvangen en hij staat prachtig! Sint was erg aardig dit jaar. Gr Marleen.



28-11-2015 21:45

Hallo Bart, vandaag heb ik je mooie levensboomhanger ontvangen. Hij is heel mooi fijntjes!

Ik ga er een mooie ketting bij maken. Superbedankt voor de snelle levering!
Hartelijke groeten, Sandra


24-11-2015 16:57

Beste Bart
De sieraden zijn goed aangekomen. De gouden hanger is prachtig, ik heb er een passende gouden ketting bij gekocht met sier-schakeltjes. De zilveren veertjes zijn een heel lief sieraad.
Hartelijk dank voor je mooie ambachtelijke werk.
Groeten Ineke


11-11-2015 16:57

Beste Bart,
Het pakketje is aangekomen in Frankrijk. Het ligt nu nog te wachten tot mijn kleindochter de 16e jarig is. Ze zal het ongetwijfeld mooi vinden.
Tot de volgende bestelling
Vriendelijke groet, Anneke 


10-11-2015 16:57

Heel hartelijk dank Bart voor al het moois wat je maakt.
Altijd weer goed en speciaal.
Groetjes, Dayane


23-10-2015 19:42

Bedankt dat je deze Keltische Knoop -hanger nog heb kunnen bemachtigen en voor de snelle levering.


20-10-2015 14:15

Dank je wel voor de mooie Ankh-Hermes hanger. Echte vakmanschap !


14-10-2015 17:32

Hallo Bart,
De lemniscaat is in top conditie aangekomen en ik ben er erg blij mee. Een mooi sieraad.
Vr.gr. Inge


09-10-2015 17:32

Dank je Bart voor de mooie hanger en snelle service!
Keep up the good work!

 

30-09-2015 10:07

Ik wilde graag weer een betekenisvolle hanger dragen. Had al op diverse plekken rond gekeken voor een Ohm symbool (Omkar). Maar ze waren óf te groot óf spraken me niet aan.
Toen kwam ik op de site van Bart terecht en daar stond een door hem zelf gemaakte hanger. Die sprak me meteen aan een mooi en fijn exemplaar.
 Gelijk besteld met een bijpassende zilveren ketting. Netjes op tijd geleverd en draag het nu met veel plezier
Dank je Bart.   Hartelijke groet, Eric.

 

25-09-2015 23:19

Goedendag Bart,Onlangs is mijn vrouw door omstandigheden haar zilveren hanger met engelenvleugels kwijtgeraakt. Op 2 oktober aanstaande is zij jarig en ik wilde haar graag een zelfde hanger geven. Gelukkig heb ik deze bij jou gevonden. Hoop dat ze verrast en blij is volgende week. Bedankt voor het mooie exemplaar.

Met vriendelijke groet, Arjan Ippel.

 

13-09-2015 17:07

Beste Bart,
Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn man een geweldige triquetra hanger aan een mooie ketting. Ik ben hier zó blij mee, het is een kunstwerk dat ik elke dag draag!
Dank je wel,
Met vriendelijke groet, Elly de Groot

 

31-08-2015 12:03

Beste Bart,
Dank je wel voor de snelle en verzorgde toezending van het yin-yang-hangertje naar mijn zus in Gouda.
Mijn zus was haar yin-yang-hangertje, waar ze erg aan gehecht was, kwijtgeraakt.
Yantra, waar we het hangertje destijds kochten, verkocht de hangertjes helaas niet meer. Gelukkig leverde de overzichtelijke Bart Rensen-site uitkomst.
Het yin-yang-hangertje werd prachtig verpakt, voorzien van een kaartje met tekst, per post afgeleverd bij mijn zus. Het was echt boven verwachting.
Dank je wel Bart, ook namens mijn zus!

Hartelijke groet,  Alie van der Heide-Steenge

 

27-08-2015 11:16

Beste Bart,
Een edel vakman pur sang. Qua producten én qua reparatie. Ook je 'after sales' verdienen een compliment. Opnieuw als een cadeautje verpakt...
Dank/groet, Jaap Booi

 

22-08-2015 10:11

Afgelopen woensdag ''mijn lichtje'' thuis ontvangen.
En echt... ik ben hier zo ontzettend blij mee.
Wat een prachtig ''LICHTJE'' is dit!!!
Dank je wel Dhr. Bart Rensen.  Wat maakt U een mooie / prachtige dingen!!!
Mijn oprechte complimenten dan ook.
Ik zal ''Mijn lichtje'' met heel veel plezier dragen.
Hartelijke groet,  Ans Sanders.

 

18-08-2015 12:03

Beste Edelsmid Bart Rensen,
Zojuist de twee Levensboom hangers ontvangen - en werkelijk beeldschoon.
Wat een groot kunstwerk zeg!
Ook mijn Man is onder indruk ervan.
Bestelling ook zeer keurig thuis bezorgd!
Plus snelle - en betrouwbare levering van artikelen.
Kortom... grote fan van uw kunstwerken.
Onze oprechte complimenten hoor!!!
Enorm fijn dat 'Edelsmeden' hun vak(kennis) nog verstaan - en tot uitvoering weten te brengen!!!
Ga zo door Bart!!!
Met hartelijke groeten,  Ans en Jos Sanders.

 

07-08-2015 20:25

Beste Bart,
Vanmorgen heb ik mijn zilveren hanger met de post gekregen. Ik vind het een schitterende hanger. Hij was goed verpakt en snel verzonden. Heel hartelijk bedankt. Ik zal er zeker veel plezier van hebben.
Chris de Weerd

 

29-07-2015 13:20

Beste Bart,
Vanmorgen de twee sieraden ontvangen.
Zo netjes verpakt dat ik er zelfs een over het hoofd zag...
Aan alles (verpakking, poetsdoekje, symboolboekje) en last but not least de sieraden is grote aandacht besteed. Tot slot: je site is erg overzichtelijk.
Groet, Jaap B.


11-07-2015 00:29

Beste meneer Rensen,
Stond ik daar voor de deur.... helaas...weg uit Breda! Wat een gemis....
Dagelijks draag ik de 4 ringen die u door de jaren heen gemaakt heeft met veel plezier; een ring met de paraaf van mijn overleden vader, mijn trouwring en nog 2 andere pracht exemplaren. Nog regelmatig krijg ik opmerkingen over de mooie ontwerpen.
Enorm bedankt voor de afgelopen jaren, u dacht altijd mee, niks was u te veel en het resultaat was prachtig.
Met vriendelijke groeten, Ellen van den Elshout

 

20-06-2015 20:11

Beste Bart,
Ontzettend bedankt voor de snelle levering.Jullie verkopen prachtige sieraden. Ik zeg het zeker voort.
Groet, San

 

09-06-2015 13:04

Beste Bart,
Onlangs viel mijn oog op een mooie lotus hanger binnen jouw collectie. Met zorg en op afspraak kreeg ik de aankoop toegestuurd. Nu de hanger om mijn nek hangt is hij nog mooier dan verwacht. Dank je wel voor de goede zorgen en het mooie ontwerp.
Patricia.

 

02-06-2015 15:04

Beste Bart, nog bedankt voor de snelle en met zorg verpakte ankh, een hele mooie gouden ankh met tien edelstenen;'' krijg vele goede reactie's''.

 

22-05-2015 11:09

Beste Bart,
Bedankt voor de snelle levering. Gister besteld en vandaag heb ik de hanger al om mooi omhangen.
Groeten, Ank

 

22-05-2015 06:56

Beste Bart.
Mijn vier elementenhanger ontvangen,bedankt voor de snelle levering.
Het is een prachtig sieraad ik zal het met veel plezier dragen.
tot de volgende keer.
m.v.g. yvonne

 

13-05-2015 22:00

Beste Bart,
Sorry voor de late reactie.
Sieraad vandaag pas gegeven aan mijn vrouw en die is er zeer blij mee.
Bedankt voor de goede service.
Wij zullen je aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Mvg, John

 

11-05-2015 10:29

I want to let you know that I am Very Happy with my Beautiful Silver Ohm Pendant!
It is truly a work of Art! I have had many compliments. I am in contact with many East Indian people who are familiar with the symbol and they have all said it is Very Beautiful.
Thank you so much!
Respectfully, Jacqueline Whitmore. USA



Ontvangen op 2 mei 2015

Hallo Bart Rensen,

We hebben de Choku Rei hanger mooi op tijd voor mijn verjaardag ontvangen.
Ik ben er blij mee , hij is echt mooi.

Met vriendelijke groet,  Maartje 


Ontvangen op 1 mei 2015

Beste Bart, 

Ik heb de witgouden AUM-hanger inmiddels ontvangen. Hij ziet er heel mooi uit.
Hartelijk voor je service en toezending.

Vriendelijke groet, Jan


Ontvangen op 24 april 2015

Beste Meneer Rensen,

Ik heb de Man-Vrouw hanger in goede orde ontvangen en het heeft mijn verwachtingen overtroffen, zo mooi en verfijnd.
Het is een cadeau voor mijn man om hem een ruggensteuntje te geven voor zijn examen volgende week.
Hij vond het een zeer onverwacht maar prachtig cadeau.

Mijn hartelijke dank, groetjes Astrid


Ontvangen op 18 april 2015

Hallo,

Ik ben erg tevreden het is mooi op tijd binnengekomen en goed veilig ingepakt het is zeker aan te bevelen.

Mvg. Schippers


Ontvangen op 17 maart 2015

Het pakje is binnen.
Ik vind de hangers erg mooi.

Bedankt en tot ziens, Ria.

Ontvangen op 13 maart 2015

Bestelling is goed aangekomen, bedankt voor de snelle levering.
Mooi sieraad!


Vriendelijke groet Marleen.

Ontvangen op 13 maart 2015

Dank u wel voor de verzorgde toezending van het hangertje De Levensboom.
Ik vind hem prachtig.
Hartelijke groet,
Jannie. 

Ontvangen op 10 maart 2015

Bedankt voor de mooie hanger, gisteren besteld en vandaag al binnen, geweldig.

Groeten Helma.

Ontvangen op 10 maart 2015

Hallo, 


Bedankt voor de vlotte verzending!
Wat een prachtig sieraad!!
Ik geef het aan iemand die mij erg na staat, ze zal er blij mee zijn.
Tot een volgende bestelling, 


Met vriendelijke groet,
Marianne

Ontvangen op 24 februari 2015

Dag,
 
Vandaag heb ik, in goede orde, de bij u bestelde 4 elementen hanger ontvangen.
Wat een snelle service, en wát een prachtig sieraad. Ik ben er heel erg blij mee.
HIj is echt schitterend.
 
Dank voor het bij geleverde boekje met een overzicht van uw sieraden en
vooral ook met de uitleg er bij. 
Het zal zeker niet het laatste sieraad zijn dat ik bij u besteld heb.
 
Hartelijke groet,
Elly

Ontvangen op 12 februari 2015

Hallo meneer Rensen,

De bestelling is snel aangekomen en het ziet er heel mooi uit! Ik ben er erg blij mee.

Met vriendelijke groeten,
Lieke

Ontvangen op 6 februari 2015

Vriendelijke service, mooie hanger , snel geleverd, ga zo door....

MVrGr Vanessa

Ontvangen op 31 januari 2015

Beste Bart, 

Ik wilde graag nog even laten weten dat de hanger een groot succes is.
Mijn dochter is er heel erg blij mee.
Het materiaal is prachtig en de gravering van de hanger is erg mooi.
Verder ben ik, zoals in mijn eerdere mail aangegeven,
zeer tevreden over de vlotte en vriendelijke service.  Kortom, een zeer fijne ervaring.
Ik was al een tijdje op zoek naar een mooi naamplaatje voor haar en dit was de perfecte match.
Bedankt.

Met vriendelijke groet, 
Ronald

Ontvangen op 30 januari 2015

Hartelijk dank voor de snelle en nette verzending van het Ohm hangertje.
Het ziet er ook prachtig uit! 

Ingrid 

Ontvangen op 26 januari 2015

Geachte Bart Rensen,

Mijn zoon was zeer blij met zijn 'ring'.
Hij herkende hem gelijk en draagt hem nu dag en nacht aan een ketting.

De levering was snel en de ring was mooi verpakt.
Hartelijk bedankt hiervoor.


Met vriendelijke groet,
Annelies

Ontvangen op 24 januari 2015

Dank je wel , het ziet er prachtig uit.

Groet Eric 

Ontvangen op 23 januari 2015

Beste Bart,

Mijn man Edwin vindt het sieraad schitterend. Hij is er heel blij mee. Bedankt.Super!

Hartelijke groet,  Geri

Ontvangen op 15 januari 2015

Beste Bart,
 
pakje is aangekomen een ik ben zeer tevreden 
dank je wel voor de snelle afhandeling 
 
groetjes Linda

Ontvangen op 13 januari 2015

Beste Bart,

De hanger ziet er life erg mooi uit, met een mooie gave kristal. 
Just perfect. 

Hartelijk dank,  Anne

Ontvangen op 9 januari 2015

Beste Heer Rensen,
 
Ben blij en tevreden.
In de middag besteld, de daarop volgende middag al in de bus.
Dankjewel voor de snelle, vlotte, zorgvuldige levering, voor de duidelijke informatie, 
voor de mooie, overzichtelijke website.
Dankjewel voor de service, voelde heel ouderwets aan (kan het weten!) 
de spreekwoordelijke koning/klant.
 
De kleinoden zijn wat ze beloven te zijn heel mooi, heel fijn,
de  bedelarmband met klavertje4 hanger, de lotushanger bestemt 
voor de kleindochters, die er heel blij mee zullen zijn.
 
Hartelijk dank  en vriendelijk  gegroet.
 
H. Devid

Ontvangen op 7 januari 2015

Geachte,

Ik heb vandaag – woensdagochtend – mijn bestelling ontvangen. Zorgvuldig verpakt. 
Echt mooi werk! Proficiat en bedankt daarvoor. Ik had een gouden aesculaap, al 15 jaar,
maar was hem onlangs verloren en niet meer teruggevonden,
ook niet in de reguliere juwelierswinkels in België. 
Ik was er erg aan gehecht. Uw kunstwerk is heel erg gelijkend op wat ik vroeger had,
ik ben er dus erg gelukkig mee.
Normaal bestel ik zelden via internet, maar op deze manier is het voor herhaling vatbaar.
Nogmaals hartelijk dank, mijn beste wensen voor 2015 en veel waardering en
voldoening in uw werk!

Marleen, België

Ontvangen op 26 december 2014

Beste Bart,

Ik ben erg blij met mijn kettinkje! 
Zowel hanger als ketting zijn erg mooi.
Vooral het hangertje is nog mooier (fijner) dan  ik had verwacht.
Ook de service was prima: netjes verpakt en snel bezorgd.
Hartelijk dank!


Vriendelijke groeten,  Greet

Ontvangen op 24 december 2014

Beste Bart Rensen,


Wat een fantastisch snelle service, hartelijk dank! De hanger is prachtig! 
Fijn ook dat zilverdoekje en het boekje met vele andere mooie spullen.
Een heb ik er al bij u gekocht,
Tot een volgend keer graag, fijne feestdagen en een goed 2015!

Met vriendelijke groeten,
Ineke 

Ontvangen op 24 december 2014

Flower op Life mooi op tijd in huis.

Prachtig!

Fijne dagen,  Chahat

Ontvangen op 19 december 2014

Geachte mijnheer Bart Rensen,

Vanmiddag ook de Flower of Life bolhanger in goede orde ontvangen.
Gelijk omgedaan, knap wiskundig patroon. Dank voor uw snelle goedmaken & extra inspanning.
Had lang getwijfeld over de barnsteenhanger, maar ben blij, dat ik nu heb doorgezet:
zowel het stuk barnsteen, als de zilveren vatting zijn erg mooi.
Het lijkt wel stollend goud, op een moment in tijd vastgelegd. Prachtig sieraad !

Wens u alvast Gezegende Kerstfeest & alle goeds voor 2015 !

Pim 

Ontvangen op 16 december 2014

Beste Bart Rensen,

Het medaillon met gravure is door mijn vrouw goed ontvangen.
De tekst is door haar zelf aangegeven en is daardoor voor haar goed leesbaar.
Ze is blij met haar cadeautje.
Dat wilde ik even mailen.
Bedankt voor de goede zorgen.

Wim

Ontvangen op 4 december 2014

Zeer Snelle afhandeling van de bestelling van de mooie aankoop

Gr. Annemieke

Ontvangen op 1 december 2014

Dag Bart Rensen,

De bestelling is zaterdag goed aangekomen. Het Fatima handje/ hanger ziet er prachtig uit.
Vrijdag zal de Sint het aan mijn dochter geven.

Met vriendelijke groet,  Kija

Ontvangen op 29 november 2014

Mijn complimenten aan Bart Rensen voor zijn excellente vakmanschap. 
Mijn moeder en me broer zijn hartstikke blij met de cadeaus die ik van u heb gekocht. 

Mvg.  Vidur 

Ontvangen op 21 november 2014

Hoi Bart,

Ik heb ze ontvangen en vind ze prachtig, dank je wel!!!
Zal dit weekend de rest van het factuurbedrag overmaken en ben heel benieuwd
hoe op dit cadeau gereageerd gaat worden.

Groetjes Hilde

Ontvangen op 21 november 2014

Beste Bart Rensen,
 
De Zon Hanger is gisteren via de brievenpost binnen gekomen.
De Zon Hanger ziet er zeer goed uit , details zijn goed zichtbaar en goed afgewerkt .
 
mvg Eddy

Ontvangen op 10 october 2014

Hallo heer Rensen,

Vandaag deze bestelling al ontvangen en wat een mooi sieraad is deze Tibetaanse knoop! 
Veel mooier dan op de foto! Ben er heel erg blij mee en wat een service!
Ik zal uw site zeker in de gaten blijven houden!

Vriendelijke groeten,

Nathalie

Ontvangen op 8 october 2014

Beste

Bedankt voor de prachtige medaillons! De tekst "Always under the same Sky" staat er mooi op!
Mijn vriend zit in het leger en op deze manier zijn wij toch wat samen!

M.v.g.  Charissa, Belgie.

Ontvangen op 27 september 2014

Beste Bart,
 
Ik heb de hanger + ketting op tijd ontvangen. 
Heel erg bedankt voor de zeer snelle en correcte afhandeling! 
Kan ik morgen mijn man blij maken.
 
Hartelijke groet, Lia
 
PS Erg fijn dat er een cadeaudoosje bij zit.

Ontvangen op 19 september 2014

Hoi Bart,

Ik ben huiverig voor bestellen via internet maar ze zijn goed en snel
bezorgd.
En bovendien prachtig! Dank je wel.

Groetjes, Ingrid

Ontvangen op 16 september 2014

Geachte heer Rensen, 

Ik heb mijn bestelling vandaag in goede orde ontvangen en ben zeer tevreden over mijn aankoop.
Dank voor de snelle levering.

Groet, Mw. Haarsma

Ontvangen op 6 september 2014

I ordered one of your beautiful pendants on 08/30 and I received it today allready (09/05). 
I have to say that I love the pendant and I searched quite some time for this piece of jewelry,
in fact I think I needed months to find you and your online shop. 
In conclusion, I really like my new pendant and how fast I got it. 
This wasn't my last order.
 
Greetings Nora, USA 


Ontvangen op 2 september 2014

Goede avond,

We hebben de bestelling goed ontvangen, het is heel mooi.

Bedankt, Saskia

Ontvangen op 24 augustus 2014

Hallo,
 
een beetje laat misschien maar toch wil ik jullie nog graag laten weten dat we
het keltisch kettinkje netjes op tijd hebben ontvangen.
Een heel mooi geschenk.
 
Dank u, Jan,  Belgie


Ontvangen op 12 augustus 2014

Goede dag, Beste
Zeer bedankt voor zo mooi artikellen!
Ik wens jullie alle beste en veel SUCCES in de TOEKOMST!

Met vriendelijk groeten
Marina,  Belgie 


Ontvangen op 12 augustus 2014

Geweldig!!!! Hartelijk bedankt voor je super service!!! 
Je hebt mij goed geholpen en mij erg blij gemaakt. 
Nogmaals dank 

Gordon. 

Ontvangen op 10 augustus 2014

Beste Bart, 

Dank voor je zending van onze 2 hangers. 
Erg mooi, en ook heel persoonlijk door je kaartje erbij. 

Fijne vakantie 
En groetjes van Jeanet

Ontvangen op 6 augustus 2014

Goedenmorgen Bart, 

Hanger is aangekomen, heel moo! 

Dank u wel, Angela 

Ontvangen op 1 augustus 2014

Dag Bart,

Ik heb net mijn mooie flower of life hanger binnengekregen. 
Hij is prachtig! Ik heb hem meteen omgedaan. 
Ook heb ik uw facebook site geliked zodat meer mensen uw mooie sieraden kunnen ontdekken. 
Ik ben fan!

Hartelijke groet, Inez

Ontvangen op 24 juli 2014

Beste Bart,


Enorm bedankt voor de levering (en binnen de gewenste tijdlijn).
Het is in goede orde ontvangen, en wordt zeer gewaardeerd en heel mooi gevonden!
Nogmaals hartelijk dank. Echt top!

Met vriendelijke groet,  Arnold 

Ontvangen op 18 juli 2014

Geachte Heer Rensen,
 
Uw Keltische knopen en kettingen zijn goed aangekomen.
Heel mooi werk, met zorg en snel geleverd, 
U blijft in mijn herinnering.
Met veel dank en met vriendelijke groeten,
 
Herman

Ontvangen op 18 juli 2014

Beste Bart Rensen,
 
De bestelling is goed aangekomen.
Bedankt.
 
Wat een mooie hanger!
 
Mvg, Mia 

Ontvangen op 15 juli 2014

Hallo Bart,

Bedankt voor de snelle levering van de mooie hanger!

Met vriendelijke groet,
Jolanda

Ontvangen op 8 juli 2014

Beste Bart,

Ik heb vandaag de twee hangers binnengekregen, de levensboom en de lotus,
en ik ben erg echt heel erg blij mee! 
Bedankt voor de snelle service en de prachtige hangers. Ze zijn nog mooier dan op de foto's!
Ik zal uw aanbiedingen zeker in de gaten houden en u van harte aanbevelen!

Met vriendelijke groet, Monique

Ontvangen op 4 juli 2014

Beste Bart,
 
de hanger kwam zojuist en hij is prachtig! wij zijn er erg blij mee!
 
een hartelijke groet van Marius

Ontvangen op 2 juli 2014

Beste Bart,

Ik heb de bestelling van het 'vertrouwens hangertje' in goede orde ontvangen, waarvoor dank.

Met vriendelijke groet, Jan Erik

Ontvangen op 25 juni 2014

Hallo Bart,

Heb gisteren het kettinkje en de hanger binnen gekregen, erg mooi. Bedankt!

Met vriendelijke groet, Sjef.

Ontvangen op 25 juni 2014

Beste Bart,


Het poststuk is prima aangekomen! Bedankt voor de prima service en het mooie sieraad! 
Ik ben er erg blij mee...

Hartelijke groeten, Erwin

Ontvangen op 24 juni 2014

Geachte Bart,
 
De bestelling heb ik vandaag ontvangen, het hangertje ziet er mooi uit.
Ik denk dat de ontvanger (kado) er blij mee is.
 
Hartelijk dank, Manon


Ontvangen op 22 juni 2014

Beste heer Rensen,

Super bedankt voor de snelle en goede service! De schelp is in goede orde aangekomen. 
De ontvangster van het geschenk was erg ontroerd en vond het prachtig. Bedankt!

Vriendelijke groet, Erika

Ontvangen op 11 juni 2014

Beste Bart,

Ik heb mijn bestelling vandaag ontvangen en ben er blij mee. Mooi hangertje.
En goede snelle service.

Met groeten, Mirjam 

Ontvangen op 3 juni 2014

Beste Bart, 

Dank je wel voor de snelle levering. De sieraden zijn prachtig! Mooi afgewerkt. 
Omdat ik niet zeker wist of de engel, bedoeld voor een vriendin,
in het echt niet te kitscherig zou zijn had ik een alternatief mee besteld. 
Maar de engel is mooi strak vormgegeven.
Deze is voor haar en het alternatief is een mooi cadeau voor mezelf! 
Ik ben ook erg blij met het boekje met de symbool sieraden.
Ik vermoed dat ik vaker bij je terecht kom.... 

Hartelijke groet, Mariëlle 

Ontvangen op 1 juni 2014

Hi Bart,

Excuus voor de late de reactie, maar alles is naar wens.

Bedankt en met vriendelijke groet, Rogier

Ontvangen op 15 mei 2014

Prachtig is t! Hangt inmiddels aan een van mijn armbanden!

Mvg,  Caren 

Ontvangen op 11 mei 2014

Hartelijk dank voor de snelle en keurige levering van de ketting met hanger.
Mijn dochter is er erg blij mee.

Met vriendelijke groet, Hennie

Ontvangen op 6 mei 2014

Beste mijnheer Bart Rensen,

Vanmorgen al uw zending in goede orde ontvangen. Ben reuze blij met de mooie hangers. 
Driemaal dank: voor het snelle & accurate verzenden,
voor het mooie boekje en poetsdoek extra en voor de verkregen korting. 
Wellicht tot nogmaals. 

Met tevreden groet, Pim 

Ontvangen op 6 mei 2014

Beste Bart Rensen,

Bedankt voor de goede verzending van mijn Levensboomhanger! 
Ik heb 'm vandaag in goede staat ontvangen en ben er heel blij mee! 
Ik heb de link met de hanger gedeeld op mijn Facebook en veel positieve reacties gehad. 
Het is echt een heel mooie hanger.

Vriendelijke groet,  Diane 

Ontvangen op 3 mei 2014

Geachte Heer Rensen,

Vandaag, 1minuut geleden is de scarabeehanger in goede orde afgeleverd.
Ik vind hem heel mooi en ben er erg blij mee. Dank U wel.
   
Met hartelijke groet,  A. L.

Ontvangen op 29 april 2014

Bedankt voor de heldere en vlotte afhandeling van mijn bestelling.

Vr Gr  Cor

Ontvangen op 11 april 2014

De Lemniscaat goed ontvangen, heel mooi, dank je wel !

Met vriendelijk groeten, Siska 

Ontvangen op 30 mei 2014

Dag Bart,

De bestelling is vrijdag verzonden en lag zaterdag keurig in mijn postvak. 
Nog bedankt voor het nabellen vanwege het enigszins vreemde huisnummer,
maar zoals je merkt is het helemaal goedgekomen.
Dit was de derde keer dat ik iets besteld heb bij je,
en elke keer ben ik weer tevreden over de website (werkt prima op Apple iDevices),
de goede informatie over de producten, de bestelprocedure en de vlotte afhandeling. 
En dat de hanger al netjes aan de ketting in het showdoosje zit,
dat is dat beetje extra aandacht wat zo prettig overkomt als je de zending openmaakt :-)

Vriendelijke Groet, Ruud.

Ontvangen op 27 maart 2014

Dank u wel! Prima en ook heel snel afgeleverd! 
Tot een volgend keer

Met vriendelijke groeten, Ineke

Ontvangen op 22 maart 2014

Wij zijn super blij met de familieboom hangers. 
  
Tanja. 

Ontvangen op 21 maart 2014

Beste Bart,
 
vandaag heb ik het pakketje in prima staat ontvangen en ben er superblij mee! 
Beste dank voor de vlotte bediening en afwikkeling hiervan.
 
Met vriendelijke groeten en fijn WE gewenst, Anne,  Belgie


Ontvangen op 13 maart 2014

Beste,

Op maandag 10/03 heb ik bij u onderstaande bestelling geplaatst en onmiddellijk betaald.
Vandaag 13/03 stak het reeds in mijn brievenbus.
 
Verrassend snel en bovendien is het juweeltje in het echt nog veel mooier dan op de foto !
Ook het zilverpoetsdoekje erbij vind ik een fantastisch initiatief.
 Daarom, met deze paar woorden :
hartelijk dank en dit is zeker niet mijn enige en laatste bestelling.
 
Met vriendelijke groeten.
Regina uit België


Ontvangen op 27 februari 2014

Hallo Bart,
 
Dank je wel voor de snelle levering van de meeuw, hij is prachtig en ik ben er erg blij mee.
Voor mij in mijn leven is de meeuw ook een symbool, ik wil dit graag met je delen,
Ik heb uiteindelijk in mijn leven heel veel meegemaakt,
en daarin ben ik gegroeid tot de mens die ik nu ben en mag zijn.
De dood van mijn man Jan, die ik toen ik 28 jaar was en echt niet begreep, heeft nu,
als ik er op terugkijk, zin gehad in de zin van inzicht krijgen in mezelf en in mijn leven.
De dingen gebeuren zoals ze moeten gebeuren,en daardoor ben ik nu in staat om alles in liefde te zien,
en met mijn opgedane levenservaring er voor een ieder te mogen zijn waar ik wat voor mag betekenen.
De meeuw is voor mij echt het symbool van vrijheid,en daarom ben ik heel dankbaar dat
ik je site ben tegengekomen, en deze gouden meeuw mag dragen.
De Liefde waar ook dit sieraad mee is vervaardigd is voor mij voelbaar.
En ik zal dit sieraad dan ook met Liefde en respect dragen.
 Heel veel succes met het prachtige werk wat je doet,

vriendelijke groet, Bep

Ontvangen op 27 februari 2014

Om u mee te geven dat het zilveren hangertje met de handen (loslaten en ontvangen)
zojuist binnen is gekomen, dus alles is goed gegaan. 
Bedankt voor de mooie kaart erbij. 
Nu wil het 'toeval' dat degene die het bestelde nooit een spiritueel type is geweest,
maar vlak na het bestellen van de hanger een meditatieperiode van 10 dagen(Vipassana) is ingegaan. 
En al fijne resultaten heeft ondervonden met het 'voorbereidende' mediteren afgelopen weken. 
De hanger en uw kaart geven zo een schitterende samenkomst weer van de kunsten die het leven geven kan. 

M vr gr Sarah

Ontvangen op 21 februari 2014

Hello Mr. Rensen,

I received the Zia Pendant today…  It's PERFECT…!   
Thank you so much and Blessings to you & yours ~

Sincerely  &  respectfully,

Don  Hamlin,  USA

Ontvangen op 12 februari 2014

Beste Bart Rensen,
 
Heb 't hangertje in goede orde ontvangen. Het voldoet geheel aan mijn verwachting!

Dank en Mvrgr, Godelieve 

Ontvangen op 11 februari 2014

Beste meneer Rensen, 

Zojuist heb ik de bestelde zilveren hanger met kristallen bol ontvangen. 
Hij is prachtig, nog mooier dan op de foto op uw site. 
Ik zal hem vaak en met veel plezier dragen.

Met vriendelijke groet, Christine 

Ontvangen op 6 februari 2014

Beste Bart en medewerkers,
 
Toen ik vanmiddag uit mijn werk kwam lag de hanger met ketting in de brievenbus.
Hij is prachtig!
Ik word erg hebberig van jullie aparte collectie dus ik ga hard sparen voor een volgende aankoop.
 
Met vriendelijke groet, Marjolein

Ontvangen op 6 februari 2014

Beste Bart Rensen.

We hebben onze bestelling vandaag keurig ontvangen,
ruim voor de verjaardag van mijn zwangere dochter.
Ik weet zeker dat ze er heel erg blij mee zal zijn.

Heel erg bedankt voor de vlotte afhandeling.

Vriendelijke groeten, Paula.

Ontvangen op 31 januari 2014

Beste Bart,

Ik heb het hangertje ontvangen, kon het niet gelijk aan mijn ketting hangen, oogje te klein.
De plaatselijke juwelier Ed Ydo, heeft het netjes op maat gemaakt.
Leuk hangertje, staat ook erg leuk en ik heb wel wat met Taiwan, we zijn er geweest.
De mensen, het leven, hun symbolen enz, spreken mij wel aan.
Bedankt nogmaals.

Hartelijke groeten, Klasien

Ontvangen op 31 januari 2014

Vandaag pakketje ontvangen, gisteren besteld,wat een snelle service. 
Ik ben dus meer als tevreden en kom zeker weer terug op uw site. 

Gr.Lily 

Ontvangen op 22 januari 2014

Hallo, de pentagram hanger zonder ring er omheen is fantastisch mooi!!!
Nog mooier dan op de foto en is gewoon perfekt gemaakt.
 
Ja ik ben er heel blij mee, na lang zoeken.........
Bij deze hartelijk dank voor dit mooie kunstwerkje!
 
Vriendelijke groet, Tia

Ontvangen op 17 januari 2014

Beste mijnheer Rensen,
 
Een half uurtje geleden  heeft de post uw pakje met inhoud bezorgd. 
Ooit heb ik voor mijn vrouw een tumi gekocht in Lima maar die is bij een inbraak helaas verdwenen. 
Zij is nu erg blij met dit vervangend exemplaar en danken u hartelijk voor
de prettige manier waarop e.e.a. Is geregeld en aangepakt. 

Met vriendelijke groet Jan 

Ontvangen op 17 januari 2014

Hallo meneer Rensen,

De engelhanger is binnengekomen en deze is boven verwachting prachtig! 
Ik heb deze besteld in nagedachtenis aan mijn moeder en ik zal de hanger met warmte in mijn hart dragen!

Groet, Barbara

Ontvangen op 15 januari 2014

Hi, last week I received the item that I ordered. 
Excellent pendant, exactly what i wanted :). 

thanks, Jose,  Portugal

Ontvangen op 10 januari 2014

Prachtig werk! 
De lemniscaat is gelukkig niet zomaar 2 rondjes opelkaar gemaakt, U weet wat ik bedoel toch? 
Ik ben er erg blij mee...dit was het symbool van mijn dochter en ik samen ( zonder te zweven) De oneindigheid van ons samenzijn. 
Echter is mijn dochter 2 jaar geleden op 44jarige leeftijd gestorven, wat altijd pijn zal blijven doen. 
Nu ik ons symbool op mijn lichaam draag, hoop ik het gevoel te krijgen dat ze meer bij mij is ( wie weet?) 

Dank je wel Bart..groeten en misschien tot ziens.  M. J.

Ontvangen op 8 januari 2014

Goedenavond,
 
Ik heb de hanger vandaag ontvangen.
Ben er echt super blij mee!
Het is absoluut wat ik er van verwacht had!
 
M.vr.groet Angelique 

Ontvangen op 28 december 2013

Beste Bart,

-1- De hanger is goed aangekomen.
-2- Ik vind ‘m fraai,
-3- Belangrijker: mijn vrouw vind de hanger prachtig!

Waarvoor dank.

Met Vriendelijke Groet, Jan Peter

Ontvangen op 25 december 2013

Dank je wel voor de super snelle levering! 
Beiden erg blij met ons hanger! En dat voor de kerst! Bedankt! 

Ingrid

Ontvangen op 18 december 2013

Item arrived today. 
Exactly what I was looking for, lovely item and great service.  

Many thanks, Alan, United Kingdom 

Ontvangen op 18 december 2013

Hallo Bart,
 
Hierbij mijn dank voor de snelle levering en de hanger is erg mooi, ik hoop
dat mijn vriend dat ook vind maar eigenlijk twijfel ik niet daaraan.
Ik wens je PRETTIGE FEESTDAGEN.
 
Groetjes Patricia 

Ontvangen op 14 december 2013

Beste Bart Rensen,
 
Heel hartelijk dank voor de prachtige sieraden. 
Ze zijn waardevol voor me door de betekenis die ik ze kan geven. 
Ik draag ze met veel plezier. Het is fijn om te voelen dat ze een positieve uitwerking hebben. 
Ze zijn duidelijk met liefde en vakmanschap gemaakt!
 
Hartelijke groet, Ineke 

Ontvangen op 1 december 2013

Dag Bart Rensen,

Dank voor de snelle levering.
Het soefi sieraad ziet er prachtig uit!
Het is een verjaardagscadeau en zal zeker in de smaak vallen!

Met vriendelijke groet, Ankie

Ontvangen op 1 december 2013

Ben erg blij met mijn triquetra. 
Dank voor de snelle levering en het bijgevoegde boekje. 
Ik kan deze site aan iedereen aanbevelen.
 
Mvg, Ralph 

Ontvangen op 26 november 2013

Beste Bart,

Ik heb zojuist in goede orde het hangertje ontvangen wat ik gisteren heb ontvangen!
Ben helemaal blij :) Heel erg bedankt voor de snelle levering en goede service. 
Het handgeschreven groet vind ik erg leuk. 
Geeft wel aan dat je bij elk pakketje wel persoonlijke zorg draagt. Super in één woord.

Nogmaals dank en vriendelijke groet, Ruurd

Ontvangen op 16 november 2013

Thank you so much. The caduceus is a beautiful piece of art and craftsmanship. 
It arrived in a shorter time than I expected. Very satisfied! 

Stan,  United States

Ontvangen op 7 november 2013

Hallo Bart,

Dank voor de bestelling, ik ben er erg blij mee, de levensboom is prachtig uitgebeeld.

Groet, Emmy

Ontvangen op 26 oktober 2013

Hallo Bart,
 
Gisteren heb ik mijn mooie pentagram en het symbolenboekje ontvangen. 
Ik ben er erg blij mee, ook met de snelle levering.
Ik heb hem gisteren meteen gedragen. 

Met vriendelijke groet, Tonnie

Ontvangen op 19 oktober 2013

Hallo..
Ik heb 'em vandaag ontvangen en vind het prachtig..dank u wel.. :)

Mvg, Hira

Ontvangen op 18 oktober 2013

Hallo Bart,
 
Deze week mocht ik in Breda het prachtige herdenkingssierraad ophalen. 
Een engelenhanger uit uw collectie is prachtig omgetoverd tot een herdenkingssierraad. 
Het voelt heel goed om het te dragen. 
Nu heb ik de energie van mijn moeder steeds dicht bij mijn hart.