Webwinkel Keurmerk 0 €0,00
Verzenden: Dinsdag (15.00 uur) Verzendkosten vanaf € 2,95 iDEAL - Paypal - Creditcards - etc. Uitverkoop!

Chakra hangers - 14 krt goud

 

Gouden Chakra hangers, gemaakt in eigen atelier.   Chakra-hangers met Edelstenen en Chakra armbanden. (Alle modellen ook in zilver verkrijgbaar). 

Chakra's zijn energie-centra's in ons lichaam, die onze levensenergie laat doorstromen. Omdat het een soort draaikolken zijn van stromende energie worden ze vergeleken met wielen, meestal symbolisch voorgesteld als Lotusbloemen. Het meest bekende chakra-stelsel bestaat uit 7 chakra's, die elk hun eigen kleur hebben, gelijk de 7 kleuren van de regenboog, ofwel de spectrumkleuren.
Alles wat er in ons leven gebeurt, heeft zijn uitwerking in de chakra's. Onopgeloste problemen kunnen een blokkade in een van de chakra's veroorzaken. Dit verstoort ook andere chakra's waardoor onze levensenergie niet meer goed doorstroomt. Door te zoeken waar de blokkade zit kan het evenwicht hersteld worden. De betreffende chakra kan gestimuleerd worden door deze de juiste aandacht te sturen. Dit kan o.a. door visualisatie of door het dragen van het bijpassende symbool met eventueel een edelsteen van de juiste kleur. Dit zal er voor zorgen dat men eraan herinnerd wordt en er op een bewuste manier mee om kan gaan.

De gouden Chakra hangers bestaan uit de Basischakra, sekschakra, Zonnevlechtchakra, Hartchakra, Keelchakra, voorhoofdchakra, Kruinchakra.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »