WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk 0 €0,00
Verzenden: maandag, woensdag, vrijdag Verzendkosten vanaf € 2,95 iDEAL - Paypal - Creditcards - etc. gratis zilverpoetsdoek!

Verzenden & retourneren 

Wij verzenden standaard op maandag, woensdag en vrijdag  (voor 16.00 uur).

Mocht  er haast zijn met een bestelling,  dan kunt u even bellen om te overleggen wat er mogelijk is: 06-111 555 55
Zie onze blog voor toelichting over de verzend-dagen!1. Bestelling bij u thuis laten bezorgen.

Alle leveringen van Edelsmid Bart Rensen worden uitgevoerd door de Post.NL. Zij bezorgen uw bestelling overdag op het door u aangegeven adres.

Bij ontvangst van een aangetekend stuk zal de TPG medewerker u vragen om een handtekening voor ontvangst. Mocht u niet thuis zijn als de bestelling bij u wordt aangeboden dan zal de Post.NL-medewerker een kennisgeving bij u in de bus achterlaten met daarop het adres van het postkantoor waar u de volgende werkdag uw bestelling kunt afhalen.

Let bij het in ontvangst nemen van het pakket goed op eventuele beschadigingen. Met het tekenen voor ontvangst van het pakket verklaart u dat het pakket in goede orde is ontvangen. Mocht het pakket beschadigd zijn dan kunt u het pakket weigeren.2. Op je werkadres of bij iemand anders bezorgen.

Ben je overdag vaak niet aanwezig of is het artikel een kado voor iemand? Vul dan het gewenste afleveradres in tijdens het bestel-proces. Je kunt dan bijvoorbeeld je werkadres opgeven of het adres van een familielid, vriend of kennis (binnen Nederland).


 

3.  Afhalen.
Op afspraak is afhalen in Tiel mogelijk voor aankopen boven € 100,-  

(aub. contante betaling,  pinnen is niet mogelijk).

(Alle op de webshop genoemde termijnen zijn indicatief. Wij stellen alles in het werk om onze beloftes waar te maken, maar wij zijn voor de verzending van onze producten afhankelijk van derden. Aan de genoemde termijnen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend

 

Retourneren.
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via edelsmid@bartrensen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.