Webwinkel Keurmerk 0 €0,00
Verzenden: begin juni Verzendkosten vanaf € 2,95 iDEAL - Paypal - Creditcards - etc. Uitverkoop!

Copyright
© Copyright

Alle rechten voorbehouden.
Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (zowel tekst als beeld) die u op deze site www.bartrensen.nl aantreft bij Bart Rensen.
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Bart Rensen of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, mits de volgende copyright-tekst in elke copy aanwezig is: “© Copyright bartrensen.nl”, mits copyright, handelsmerk en andere van toepassing zijnde teksten niet worden verwijderd en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.Modellenbescherming.
Alle eigen ontwerpen en modellen vallen onder de modellen-bescherming, vastgelegd bij de Federatie van Goud- en Zilver en gedeponeerd in het modellendepot.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »