Webwinkel Keurmerk 0 €0,00
Verzenden: begin juni Verzendkosten vanaf € 2,95 iDEAL - Paypal - Creditcards - etc. Uitverkoop!

Gravering - Flower of Life

€17,50 Incl. btw
Artikelnummer: AG001
Levertijd: Tekst en onze eigen afbeeldingen binnen 3 dagen. Graveerwerk in opdracht, in overleg.


Deze Flower of Life gravering kan in diverse hangers of medaillons gegraveerd worden. 


Bv. in het graveerplaatje op de 2e afbeelding!


Aub. even van te voren informeren of de gravering in de gewenste hanger of medaillon gegraveerd kan worden. Tel. 06-111 555 55 


Flower of life helpt een verbinding met het hogere zelfbewust zijn te maken.

Daar waar wiskunde, geometrie en spiritualiteit samen komen. De vorm “flower of life“ is een geheimzinnige vorm, die als vrucht van het leven bekend is, die uit 13 sferen bestaat, die vele wiskundige en geometrische wetten inhoud. Deze wetten representeren het heelal. De “flower of life” is een van de krachtigste heilige geometrische vormen.

Als U de “flower of life” aan iemand schenkt, dan is het alsof U diegene het gehele heelal in een sieraad schenkt.

De FOL ofwel de Levensbloem is gevonden op vele locaties over de hele wereld. O.a.in Turkije, Israël, Griekenland, Ierland, Engeland, China, Japan en recentelijk in Lapland en IJsland. Hij is voor het eerst gevonden bij de middelste Osiris-tempel te Abysos, Egypte, die bijna 6000 jaar oud moet zijn. Het symbool is daar met een ongelooflijke precisie afgebeeld in het graniet. Het Levensbloem-symbool bevat in zijn verhoudingen elk aspect van het leven dat bestaat. Het bevat elke natuurkundige wet, elke muzikale harmonie, elke biologische levensvorm, elk atoom en elk dimensionaal niveau. Je kunt in de Levensbloem alle bouwstenen van zowel elk organisch leven als het Universum vinden. Deze bouwstenen ofwel de Platonische Lichamen, zijn 5 structuren die we o.a. kennen als kristalvormen, zoals de kubus, ster-tetraëder, octaëder, isocaëder en de dodecaëder. Deze dienen als sjablonen waardoor basis-elementen van het leven uitgedrukt kunnen worden. Bij elk sjabloon kijk je door een ander venster, om op een nieuwe manier naar de samenhang van lichaam ziel en geest te kijken. Als we zien dat al het leven op vele manieren met elkaar is verweven, kunnen we door verbinding te maken met het goddelijke in onszelf, ook de wereld om ons heen transformeren. Wie de Flower of Life en de Merkaba wil doorgronden kan zich verdiepen in de boeken van Drunvalo Melchizedek; De Heilige Geometrie der Schepping.


De Flower of Life gravering kan op vele sieraden, mediallons of herdenkingssieraden toegepast worden.

Reviews (0)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »